Despre noi

    Toro Advertising®

Toro Advertising, textile, pixuri, imprimare, productie, serigrafie, broderie

Inainte de a va arata ce brand-uri si lucruri comercializam dorim sa stiti ca ne mandrim cu cea mai mare gama de produse eco-friendly pe care o actualizam zilnic. Credem foarte mult in produse realizate cu consum responsabil, credem in rezistenta materialelor reciclate si in sintagma „reuse-reduce-recycle”. Desigur ca acest segment este la inceput de drum si ca mai dureaza cativa ani pana cand toate produsele vor fi prelucrate din materii prime reutilizabile sau transportate cu masini electrice in toate fazele productiei si livrarii insa facem eforturi in mod constant pentru ca aceste aspecte sa aiba loc cat mai repede si suntem sustenabili cu mediul intr-un procent semnificativ si in cazul celorlalte produse. Am reusit sa avem niste lucruri frumoase, colorate, calitative, reutilizabile si la costuri mici si asa va fi si de acum inainte.

Vizitati sectiunea Eco-friendly!

Toro Print Advertising are peste 12 ani de experienta in productia de echipamente de lucru si textile in general si imprimare prin serigrafie si broderie. Mai simplu: realizam orice, de la tricouri imprimate si care se pot vinde la bucata pana la mii de geci pentru iarna; sau de la pixuri elegante pentru birou pana la bannere; sau de la o simpla sapca pana la recipiente din plastic reciclat. Pentru a fi mai eficienti suntem importatori ai celor mai cunoscute branduri si produse din domeniu: Gildan, Anvil, Sol’s, Kariban, Fruit Of The Loom, Russel, Stedman, Adler, Malfini, Rimeck,  Result,  Nilton, Bata Industrials, Proact, Ki-mood, K-up, Regatta, Olima, Premier, Elevate, Slazenger, US Basic, Elleven, Avenue, Balmain, Parker, Case Logic, Field&Co, Jamie Oliver, Marksman, Rotring, Scripto, Waterman, Bear Dream, American Apparel, B&C, Babybugz, Bag Base, Kustom Kit, Beechfield, Bella Canvas, Carson, Clayton&Ford,  FDM, Grizzly, Jassz, Karlowsky, Mantis, Tee Jays, Mantis, Quadra, Nackedshirt, SG, Seidensticker, Shugon, Spiro, Stormtech, Westfordmill, Ultimate, Xpres, Yoko.

Avem sectiune separata cu tricouri si sacose imprimate ce se pot comanda chiar aici. Selectati culoarea si masura din dreptul mesajului care v-a placut, lasati-ne adresa si datele de contact si va sunam pentru confirmare.

Gasiti in sectiunea „Custom made” rochii elegante dar si masti de protectie reutilizabile chiar si cu posibilitate de personalizare.

Spuneti-ne ce fel de articole va sunt necesare si revenim cu oferta creata special pentru dumneavoastra. Nu este necesar sa cunoasteti produsele. Noi va vom transmite oferta potrivita bugetului si situatiei aferente.

Pentru a oferi diversitate clientilor nostri acum dispunem de toate metodele de personalizare: serigrafie si transfer serigrafic, auocolant, DTG, broderie, sublimare pentru produsele albe din poliester si imprimanta digitala pentru obiecte. Pentru a fi cei mai rapizi avem program de consultanta non-stop.

Toro Print Advertising SRL

RO 40683875

J40/2344/2019

office@toroadv.ro

officetoroadv@gmail.com

+40 735 895 697