Despre noi

    Toro Advertising®

Toro Advertising, textile, pixuri, imprimare, productie, serigrafie, broderie

Pana la introducerea formala dorim sa stiti ca in Toro veti gasi mereu un prieten. Nu suntem aici doar ca sa facem comert, suntem prezenti pentru a crea ceva mult mai important: relatii durabile in timp. Apropo de timp, o sa va salvam destul:) Este suficient sa ne spuneti ce doriti, de restul ne ocupam noi. Sigur va intereseaza partea financiara, doar este definitorie in cele mai multe dintre alegeri. Aveti noroc pentru ca de la consultantii nostri veti obtine mereu informatii detaliate si variante de pret in functie de necesitati si de buget. Cum am scris anterior, ne dorim sa fim prieteni, sa ne scrieti oricand aveti o idee noua pe care noi sa o transformam in realitate. Lunar evaluam feedback-urile primite de la clienti si implementam produse noi pentru absolut orice domeniu si dorinta. Si testam permanent produse, astfel ca atunci cand primiti oferta de la noi sa aveti certitudinea ca noi am utilizat timp indelungat respectivele obiecte sau avem deja numai feedback pozitiv de la clienti.

Inainte de a va arata ce brand-uri si lucruri comercializam dorim sa stiti ca ne mandrim cu cea mai mare gama de produse eco-friendly pe care o actualizam zilnic. Credem foarte mult in produse realizate cu consum responsabil, credem in rezistenta materialelor reciclate si in sintagma „reuse-reduce-recycle”. Desigur ca acest segment este la inceput de drum si ca mai dureaza cativa ani pana cand toate produsele vor fi prelucrate din materii prime reutilizabile sau transportate cu masini electrice in toate fazele productiei si livrarii insa facem eforturi in mod constant pentru ca aceste aspecte sa aiba loc cat mai repede si suntem sustenabili cu mediul intr-un procent semnificativ si in cazul celorlalte produse. Am reusit sa avem niste lucruri frumoase, colorate, calitative, reutilizabile si la costuri mici si asa va fi si de acum inainte.

Vizitati sectiunea Eco-friendly!

Toro Print Advertising are peste 12 ani de experienta in productia de echipamente de lucru si textile in general si imprimare prin serigrafie si broderie. Mai simplu: realizam orice, de la tricouri imprimate si care se pot vinde la bucata pana la mii de geci pentru iarna; sau de la pixuri elegante pentru birou pana la bannere; sau de la o simpla sapca pana la recipiente din plastic reciclat. Pentru a fi mai eficienti suntem importatori ai celor mai cunoscute branduri si produse din domeniu: Gildan, Anvil, Sol’s, Kariban, Fruit Of The Loom, Russel, Stedman, Adler, Malfini, Rimeck,  Result,  Nilton, Bata Industrials, Proact, Ki-mood, K-up, Regatta, Olima, Premier, Elevate, Slazenger, US Basic, Elleven, Avenue, Balmain, Parker, Case Logic, Field&Co, Jamie Oliver, Marksman, Rotring, Scripto, Waterman, Bear Dream, American Apparel, B&C, Babybugz, Bag Base, Kustom Kit, Beechfield, Bella Canvas, Carson, Clayton&Ford,  FDM, Grizzly, Jassz, Karlowsky, Mantis, Tee Jays, Mantis, Quadra, Nackedshirt, SG, Seidensticker, Shugon, Spiro, Stormtech, Westfordmill, Ultimate, Xpres, Yoko.

Avem sectiune separata cu tricouri si sacose imprimate ce se pot comanda chiar aici. Selectati culoarea si masura din dreptul mesajului care v-a placut, lasati-ne adresa si datele de contact si va sunam pentru confirmare.

Gasiti in sectiunea „Custom made” rochii elegante dar si masti de protectie reutilizabile chiar si cu posibilitate de personalizare, realizate din materiale premium din grija fata de dumneavoastra si fata de natura.

Veti gasi produse ce se pot comanda direct, au pretul afisat, dar si produse fara pret la care trebuie sa cereti oferta. Acest lucru se intampla deoarece rulam stocuri diferite de produse mereu dar fiti fara grija, le aducem repede. Mereu veti gasi solutii la noi!

Spuneti-ne ce fel de articole va sunt necesare si revenim cu oferta creata special pentru dumneavoastra. Nu este necesar sa cunoasteti produsele, de aceea suntem noi aici. Vom reveni cu oferta potrivita bugetului si situatiei aferente.

Pentru a oferi diversitate clientilor nostri acum dispunem de toate metodele de personalizare: serigrafie si transfer serigrafic, auocolant, DTG, broderie, sublimare pentru produsele albe din poliester si imprimanta digitala pentru obiecte. Pentru a fi cei mai rapizi avem program de consultanta non-stop. Ne puteti contacta prin intermediului chat-ului afisat in partea dreapta a ecranului. Chiar daca nu raspundem instantaneu fiti siguri ca vedem mesajele dumneavoastra si ca revenim in cel mai scurt timp posibil. Desigur ca aveti la dispozitie in partea de sus a paginii oricand adresa noastra de email si numarul de telefon pe care este disponibil un cont de Whatsapp. Suntem usor de gasit. Verificati raspunsul nostru si in folder-ul Spam sau Junk, se mai intampla sa „aterizam” la primul email acolo:)

Va asteptam cu mult drag, cu idei noi si cu produse wow la preturi foarte atractive!

Toro Print Advertising SRL

RO 40683875

J40/2344/2019

office@toroadv.ro

officetoroadv@gmail.com

+40 735 895 697