Cum plasez o comanda?

Cazul 1:

Pentru produsele care au pret si, dupa caz, masuri si culori, se selecteaza culoarea dorita din produsul vizualizat, se aleg masura si cantitatea apoi se apasa butonul „Add to cart”. Pasii ii gasiti in imaginile de mai jos:

image
image
image 1
image 1
image 2
image 2

Pentru a introduce datele de livrare si facturare apasati ” Continua cu finalizarea comenzii”:

image 3
image 3

Sectiunile obligatorii au steluta rosie si avem nevoie de ele pentru ca dvs sa primiti comanda unde doriti. Nu vom trimite email-uri sub forma de newsletter deranjant sau SMS pentru ca ati completat aceste date.

image 4
image 4

Momentan exista doar optiunea platii cu numerar la livrare ca sistem automat insa puteti cere reprezentantului care va contacteaza sa platiti online in baza unei facturi fiscale persoana fizica/firma. Contul se va regasi in factura. Modificarile le vom face noi, dvs comandati normal.

Pentru a finaliza comanda, bifati „Am citit si sunt de acord cu termeni si conditii” si apoi „Plaseaza comanda”:

image 5
image 5

Puteti vizualiza chiar de aici termenii si conditiile.

Dupa finalizarea plasarii comenzii veti primi un e-mail automat, acest lucru nu inseamna ca se expediaza comanda o data cu email-ul, ci ca sistemul a inregistrat comanda dvs si ca veti fi contactat in maxim 2 ore de un reprezentant de vanzari pentru confirmare, metoda de plata, termen de livrare, cantitate minima de comanda/produs, personalizare, eventuale promotii aferente acestei comenzi, etc.

Cazul 2:

Pentru produsele care nu au pret va rugam sa utilizati butonul „Cere oferta”:

image 6

image 6

Se va deschide un formular in care veti putea completa datele la care sa ve contactam pentru oferta. Toate aceste casute sunt optionale insa, daca nu ne furnizati o adresa de e-mail sau un numar de telefon, nu avem cum sa luam legatura cu dvs. Nu sunt necesare numele complet sau adresa. Nu vom folosi aceste date pentru a trimite email sau SMS cu promotii deranjante. Sistemul pune titlul automat in functie de produsul selectat:

image 8
image 8

Apasati butonul „Send” dupa completarea datelor pe care le considerati dvs suficiente pentru ca noi sa va putem raspunde. Termenul de ofertare este de 1-2 ore. Va rugam sa verificati si folderul Spam sau Junk, este posibil ca daca nu am mai comunicat cu adresa dvs de email raspunsul nostru sa intre acolo. Raspundem intotdeauna cererilor in termenul promis! Dar, daca nu primiti email sau mesaj va rugam sa reveniti telefonic deoarece probleme in mediul online apar mereu.

Cazul 3:

In dreapta jos avem o sectiune de chat:

image 9

Daca apasati pe imaginea cu mesajul, se va deschide o casuta in care puteti scrie ce doriti sa ne intrebati. Prima data trebuie sa va recomandati, insa nu avem nevoie de nume, prenume, sau alte date. Puteti scrie si o porecla, va fi si mai dragut ­čÖé

image 10
image 10

Daca utilizati chat-ul pentru a afla stocuri si pret va rugam sa ne acordati cateva minute pentru a cauta in sistem. Daca inchideti casuta noi vom raspunde oricum pentru ca nu vedem ca ati renuntat la conversatie.

Spor la cumparaturi!