Caciuli, fulare, manusi, caciuli acryl, caciuli polar, bratari sublimare, bratari personalizate, cani sublimare, cani personalizate, prosoape plaja, ochelari de soare, umbrele poseta, umbrele furtuna, umbrele antivant, umbrele colorate, serigrafie, tampografie, termotransfer, sublimare

Accesorii

Avem mereu nevoie de accesorii, de la sepci subtiri pentru campanii si evenimente, sepci  pentru purtat zilnic, sepci mai groase pentru lucru, caciuli din acryl cu accesorii colorate si pana la caciuli din polar, fulare din polar sau acryl de diverse dimensiuni, manusi cu elemente touchscreen, manusi calduroase din polar. Nu pot lipsi din aceasta categorie umbrelele pentru posete, umbrele antivant, umbrele colorate, prosoape mici din bumbac, prosoape de plaja, rucsacuri cu diverse buzunare, spate intarit, protectie portofel, genti pentru laptop si conferinte, sacose din bumbac, sacose pentru cumparaturi, cani simple si cani personalizate,termosuri, brelocuri cu lumina, brelocuri cu banut,  bratari de identificare personalizate si mai ales de ochelari de soare. Toate se pot personaliza prin serigrafie, broderie, sublimare, termotransfer.

Spuneti-ne ce fel de articole va sunt necesare si revenim cu oferta creata special pentru dumneavoastra.

Sepci

Caciuli si Fulare

Umbrele

Rucsacuri

Prosoape

Cani

Brelocuri

Bratari

Sacose

Termos

Consultanta specializata si asistenta non-stop in alegerea celei mai bune metode de personalizare pentru afacerea ta. Completati o cerere mai jos sau contactati-ne direct pe office@toroadv.ro sau telefonic.